Sportieve Huisarts
De sportiefste manier van nascholen

Fittere dokters

Als Sportieve Huisartsen worden we regelmatig door bevlogen trainers getraind. Mocht je serieus ermee aan de slag willen gaan om een fittere dokter te worden neem dan gerust contact met een trainer op. 

Trainers die dokters trainen:

Michell Kläring eigenaar van Vitality Worx (www.vitalityworx.nl) helpt mensen met verkennen, veranderen en volhouden op het gebied van vitaliteit en leefstijl.

Hij gelooft dat wij in de huidige maatschappij preventief aan onszelf moeten blijven werken. Zowel fysiek, mentaal en emotioneel dienen wij voorbereid te zijn op de uitdagingen die het leven geeft.

Zijn model is gebaseerd op de combinatie van fysieke training, leefstijl en vitaliteitscoaching. Leefstijl is al het gedrag rondom voeding, slaap, beweging wat leidt tot meer gezondheid.

Negatieve stress heeft een negatieve uitwerking op ons. De (perceptie van) verlies van controle leidt er toe dat wij niet kunnen excelleren in ons dagelijks leven. Negatieve stress is de tegenhanger van vitaliteit. Vitality Worx biedt daarom tools aan zodat je die stress leert managen en niet te minderen.

Een vitaal leven is een reden hebben om te leven en daarbij de fysieke, mentale en emotionele vrijheid ervaren om keuzes te maken zodat wij meer uit het leven kunnen halen.

 

Met vitale groet,

 

Michell Klaring,

Eigenaar Vitality Worx

www.linkedin.com/in/vitality-worx

www.vitalityworx.nl

06 2473397